Hírek

Szeretettel várjuk vendégeinket, a Hotel Karin Megyeri úti apartman részlegén is. Családias légkörben, parkosított belső udvarban pihenhetik az utazás fáradalmait!

Az apartmanok előtt ingyenesen parkolhat autójával. Esetleg ha gyermekkel érkeznek, rendelkezésre állnak melegítésre alkalmas mini konyhával felszerelt szobáink is.

Great apartments and the staff were lovely, very friendly and accommodating, thanks for a great stay.

Very nice accommodation, clean room and bathroom, nice courtyard. Excellent breakfast in very nice basement restaurant. Staff is very very helpful, with exact explanations. Free parking.

 

Nagyon kedves személyzet fogadott bennünket. A szobák tiszták, hangulatosak. A hely könnyen megközelíthető. A reggeli és a vacsora finom volt és bőséges.

A Hotel Karin mindenen téren azt nyújtotta, amit a foglalás előtt ajánlott. Jellemző volt rá a tisztaság, a családias hangulat, a személyzet udvariassága. Bőséges, finom volt a reggeli. A parkolás is megoldott volt a szálláshelyen, amit szintén jónak tartottunk. Korrekt kiszolgálásban és ellátásban volt részünk.

A recepció munkatársai készségesek voltak, mindenben a segítségünkre siettek. A 24 órás recepció nagyon jó megoldás!!

Fiatal pár, Budapest január 9, 2019

Rendkívül hangulatos, igényes, csendes, barátságos környezet. Nagyon kényelmesek az ágyak és maximális a tisztaság. Szeretném külön kiemelni a személyzet kedvességét és segítőkészségét! Annak ellenére, hogy hétvégi időszakot töltöttünk a hotelben minden reggelihez frissen sült péksüteményt biztosítottak. Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött idő alatt és kislányommal egészen biztosan visszatérők leszünk a továbbiakban is.

 

Fiatal pár, Veszprém január 9, 2019

Szép, tiszta apartman szobák és fürdőszoba. Minden nap takarítottak. Megfelelően működött a tv, zuhany, légkondi. A reggeli változatos volt és finom. A személyzet nagyon kedves volt. Pozitív, hogy a kulcsot nem kellett minden nap leadni a főépületben.

 

AMWAY csapat január 9, 2019

” Itt töltött két gyönyörű napot Szolnok és Heves megyéből egy kicsi, de lelkes csapat. A bajoros külsejű hotel belseje sem okozott csalódást. Mindezeket már csak a közvetlen személyzet überelte felül, akik minden fura kívánságunkat teljesítették…”
Köszönettel: AMWAY csapat

„Szeretném megköszönni a szeretetteljes es mindenre kiterjedő, kitünő ellátást, amiben a fiammal együtt részesültünk a Karinhotel-ben néhány héttel ezelőtt. Tekintettel arra, hogy Édesanyám temetése alkalmából utaztunk Magyarországra, különösen jól esett a szivélyes ellátaás és barátságos környezet ebben a nehéz időben…”

Paare, Deutschland január 9, 2019

Alles super. Wunderschön, sauber, gute Matratze und nette Personal. Frühstück war auch sehr gut. Parkplatz auch vorhanden. Nur empfehlen!